Змішане навчання:
рецепти - просто та смачно

Знайомство з «кухнею» змішаного навчання

Цей курс розкриває «кухню» змішаного навчання у вищій школі, включаючи практичні поради від «шеф-поварів»-авторів курсу щодо складання «меню» змішаного навчання - застосування різноманітного інструментарію онлайн-навчання в організації навчального процесу в університеті.

Ви дізнаєтесь про:

  • можливості, що відкриває модель змішаного навчання для викладачів та студентів
  • комплексні рішення для створення онлайн-курсів на платформі Moodle та у середовищі Microsoft Office 365
  • «бюджетні» способи створення відео-лекцій та проведення вебінарів
  • корисні онлайн-інструменти навчання на основі Google Docs, Google Forms
  • розгортання дискусійних платформ та онлайн-бібліотек курсів за допомогою соціальних мереж
  • очікування студентів і викладачів від моделі змішаного навчання
  • результати проекту впровадження змішаного навчання на одному курсі у ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана»
  • неформальний підхід до отримання зворотного зв’язку від студентів та створення міні-серіалу про результати навчання на курсі
  • «високу кухню» змішаного навчання – створення комерційних онлайн-курсів та можливості комерціалізації онлайн-навчання
  • досвід реалізації першого в Україні міжнародного проекту колаборативного онлайн-курсу

«СМАКОЛИКИ» КУРСУ

  • «комплексні страви» змішаного навчання – досвід поєднання онлайн та офлайн-навчання за допомогою платформи Moodle та сервісу Class Notebook від Microsoft Office 365
  • відео-лекція своїми руками – просто та корисно!
  • Fresh-education – використання соціальних мереж у навчанні
  • «висока кухня» змішаного навчання – досвід створення комерційних онлайн-курсів та запровадження дистанційного колаборативного навчання

Зміст курсу та компетентності, яких ви набудете:

Цей курс дозволить швидко та у цікавій формі познайомитись з можливостями моделі змішаного навчання як органічного поєднання традиційної методики викладання навчального матеріалу з онлайн-навчанням. Спираючись на власний досвід, ми поділимось своїми практиками онлайн-супроводження навчальних дисциплін в університетській програмі. Ви зможете переконатися, що маючи базові навички роботи з офісними онлайн-додатками, можна створювати сучасні навчальні курси з елементами дистанційного навчання.

Ми розкажемо, які онлайн-інструменти можна використовувати у викладанні навчального матеріалу. Ми поділимося рецептами емоційного включення студентів у навчальний процес, у т.ч. за допомогою соціальних мереж, творчих завдань та міні-серіалів. Ми розкриємо секрети створення «смачних та корисних» навчальних курсів!

Ви зможете переконатися, що онлайн-навчання – це просто, це корисно, це цікаво. Ви зрозумієте, що приготування «страв» на онлайн-кухні – це не складно та доступно навіть для початківця!

Наприкінці курсу ви отримаєте вичерпну інформацію про те, як запроваджувати онлайн-інструменти у традиційний навчальний процес, а також отримаєте поради щодо набуття консультативної підтримки вашого подальшого розвитку у сфері змішаного навчання.

Цей курс призначений для тих, хто хоче урізноманітнити свою викладацьку практику та модернізувати методичні підходи до створення навчальних курсів. Курс допоможе вам відкрити нові горизонти у викладанні за допомогою універсальних онлайн-інструментів, застосування яких не потребує спеціальної підготовки та додаткових витрат.

Ми плануємо регулярно оновлювати та поповнювати курс додатковими матеріалами за окремими напрямами змішаного навчання, у т.ч. майстер-класами, практичними семінарами та міні-тренінгами.

Сподіваємося, що ви отримаєте задоволення від проходження цього курсу. Ми докладатимемо усіх зусиль для того, щоб задовольнити ваші очікування.

Цільова аудиторія

Наша аудиторія – це звичайні викладачі, які щодня приходять в аудиторії, які люблять свою справу, які не бояться експериментувати, які «ЗА» сучасний підхід до організації навчання!

Курс «Змішане навчання: рецепти – просто та смачно!» для тих, хто хоче урізноманітнити свою викладацьку практику та модернізувати методичні підходи до створення навчальних курсів.

Курс буде корисним для новаторів вищої та середньої школи, бізнес-тренерів та викладачів позашкільних закладів, усіх, хто здійснює навчання та прагне до досконалості!

Сертифікат випускника

Після ознайомлення зі всіма матеріалами курсу Ви маєте можливість запросити віртуальний верифікований сертифікат випускника, який буде згенеровано для Вас особисто та доставлено Вам на електронну пошту. Справжність такого сертифікату можна буде при необхідності перевірити за унікальним серійним номером, який присвоюється кожному сертифікату.

Перші 20 слухачів, які придбають та успішно опанують курс, отримають фізичний сертифікат від нашої школи!

ГАРАНТІЇ

Ми впевнені у якості наших курсів і повністю довіряємо нашим слухачам. При оформленні платної підписки на курс, протягом 30 днів Ви маєте можливість повернути Ваші кошти у повному обсязі, без необхідності пояснювати причини такого рішення. Просто напишіть нам, і ми повернемо вартість курсу, якщо він Вас з будь-яких причин не влаштовує.


Автори курсу


Олексій Гребешков, к.е.н., підприємець, Udemy Premium Instructor, BlendedLearning.club Олена Гребешкова, к.е.н., доцент, BlendedLearning.club Олена Кизенко, к.е.н., доцент, BlendedLearning.club

Зміст курсу


  Бонуси та доповнення
Доступний у днів
днів після того, як Ви запишетесь

Часті запитання


Коли курс починається і закінчується?
Курс починається прямо зараз і ніколи не закінчується! Це абсолютно самостійного онлайн курс - Ви самі вирішуєте, коли Ви починаєте, і коли Ви закінчуєте навчання.
Як довго у мене буде доступ до курсу?
Як щодо пожттєвого доступу? Після реєстрації, Ви маєте необмежений доступ до цього курсу протягом життя і через будь-які пристрої, якими Ви володієте.
Що робити, якщо я незадоволений курсом?
Ми ніколи не хотіли б Вас розчарувати! Якщо Ви не задоволені своєю покупкою, зв'яжіться з нами протягом перших 30 днів, і ми повернемо Вам витрачені на курс кошти. У повному обсязі. Без необхідності пояснювати причини Вашого рішення.

Приєднуйтесь просто зараз!